• Møllevej 7, Thorning, 8620 Kjellerup
  • thorningskole@silkeborg.dk
  • Thorning Skole

Fastelavnsdag

Fredag før vinterferien fejrede 0.-3.klasse fastelavn.

Mange udklædte elever fra 0. klasse til 2. klasse fejrede fredag før vinterferien fastelavn. Der var optog gennem skolen, tøndeslagning samt musik og dans i gymnastiksalen.
3. klasserne underholdte med forskellige boder, som eleverne kunne prøve. Man kunne f.eks. bowle, danse, spille fodbold, vælte dåser, kaste med våde klude, kaste med bolde, fange fisk og bryde.
En rigtig hyggelig og sjov dag for både børn og voksne
    Lene Bech den 05-03-2015
    Idemøde om ”På vej til Folkeskolen 2021” – læs Børne- og Ungeudvalgets indbydelse til Kick Off- og idemøder. Alle interesserede er meget velkomne til at deltage i Kick Off-mødet den 16. marts i JYSK Arena eller i idemødet den 8. april i Buskelundhallen. Skolens kontor (Susanne Bøgelund 89702330) modtager tilmeldinger til idemødet for alle borgere m.fl. i skolens lokalområde, af hensyn til planlægningen.